Over ons

Afbeelding met tekst, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ik ben Inge Klarenbeek en samen met mijn man Cees Klarenbeek verzorgen wij vanaf 2006 professionele particuliere dienstverlening. Als houder van Gastouderbureau NL moeten wij voldoen aan strenge wet en regelgeving voor registratie in het Landelijk Register Kinderopvang. Jaarlijks wordt ons bedrijf door de overheid getoetst op kennis, wet en regelgeving, administratie en kassiersfunctie. Deze kassiersfunctie betekend dat de urenregistratie,  opmaken facturen klant, incasseren factuurbetaling van de klant en de uitbetaling aan de dienstverlener. Dit moet voldoen aan strenge overheidseisen. 


Door de toename van gespecialiseerde kinderopvang en dienstverlening bij ouders aan huis gecombineerd met huishoudelijke ondersteuning is in 2020 Huishulpen opgericht. Door ons ruime aanbod in dienstverlening kunnen we verschillende diensten aanleveren met via 1 dienstverlener of een combinatie van een beperkt aantal dienstverleners. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Dienstverlening aan huis brengt klanten en dienstverleners bij elkaar. Kijk voor meer informatie op www.dienstverlening-aan-huis.nl

Gastouderbureau NL verzorgt vanaf 2006 professionele dienstverlening in de kinderopvang. Kijk voor meer informatie op www.gobnl.nl.

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nanny Kinderopvang is opvang bij de ouder in huis die in aanmerking komt voor financiƫle ondersteuning met kinderopvangtoeslag. Op www.nanny-kinderopvanmg.nl is uitgebreide informatie te vinden.

 

Gastouder Nederland geeft het aanbod weer van beschikbare professionele dienstverleners in de kinderopvang weer die opvang in een in een huiselijke omgeving. kijk voor meer informatie op www.gastoudernederland.nl.

 

Kind Jeugd Hulp verzorgt professionele kinderopvang voor kinderen die meer ondersteuning nodig hebben. Kijk voor meer informatie op www.kind-jeugd-hulp.nl

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het pedagogisch boomhuis verzorgt activiteiten voor binnen en buiten voor kinderen van 0-13 jaar. Op een leuke en speelse wijze leren kinderen door activiteiten. Niet een verplicht programma, maar te gebruiken wanneer er een behoefte aan is. Niet alleen geschikt voor professionals in de kinderopvang maar ook voor ouders.



Afbeelding met kaart

Automatisch gegenereerde beschrijving